Virtual reality

Alvast door uw project wandelen

Virtual Reality (VR) brengt de werkelijkheid een stuk dichterbij. Alvast rondkijken in uw bouwplannen? Wij maken dit mogelijk. Voor ons vormt het inmiddels een deel van het ontwerpproces.

VR creëert een complete digitale omgeving om in op te kunnen opgaan. Je zou dit het beste kunnen vergelijken met een computerspel, maar dan geheel aangepast naar uw eigen wensen. Wij hebben deze nieuwe technieken al succesvol toegepast op nog te realiseren bouwprojecten. De toekomstige gebruikers zien al vér voordat de eerste steen gelegd wordt, hoe het gebouw in de omgeving komt te staan en hoe de ruimtes aanvoelen.

Letterlijk rondlopen, door uw nieuw te bouwen huis, kantoor of bedrijfsgebouw. Met deze VR techniek kunnen wij van alles wat nog gebouwd moet worden een digitale wereld maken waar u door heen kunt lopen. Zo krijgt u al een idee van de ruimte voor dat de ruimte er fysiek is.

Meer weten?
Meer weten over wat Pdb|design voor u kan betekenen op het gebied van virtual reality? Bel of mail ons voor meer informatie of het plannen van een, uiteraard geheel vrijblijvende, afspraak.

Ook kunt u voor deze werkzaamheden terecht bij ons zusterbedrijf 3Dlab.

Ongeëvenaarde ruimtelijke ervaring

Visuele clash detection

Innovatieve manier van communiceren

Ruimtes beleven