Contact

Mooi werk leveren en een plek creƫren waar mensen zich goed voelen, dat is onze missie.

Wandel gerust eens binnen, laat u informeren en bekijk ons gehele portfolio. U kunt ons vinden in het leukste pand van Groningen aan de Rabenhaupstraat 65, ten zuiden van het Centraal Station. Als u vragen heeft belt u gerust. U kunt ook een email achterlaten met uw telefoonnummer en het gewenste tijdstip waarop u teruggebeld wenst te worden. Tijdens kantooruren kunt u ons telefonisch bereiken en u kunt ons uiteraard altijd mailen.


pdb|design
Rabenhauptstraat 65
9725CC Groningen
tel: 050 311 80 06
info@pdbdesign.nl
www.pdbdesign.nl

Openbaar vervoer
Vanaf het Hoofdstation Groningen loopt u de blauwe voetgangersbrug over. U steekt de Driehovenstraat schuin over, de Davidstraat in (fietspad met aan weerszijden bomen). Aan het einde van de Davidstraat ziet u pdb|design aan uw linkerhand. U herkent ons pand meteen aan de gele raampartijen.

Met de auto
Vanuit de richting Zwolle/Hoogeveen
U nadert Groningen via de A28. Sla op het Julianaplein rechtsaf en neem vervolgens de eerste afslag richting Helpman. Aan het einde van de afrit slaat u linksaf de Hereweg op. Na ongeveer 550 meter slaat u linksaf de Rabenhauptstraat in. Na ongeveer 250 meter vindt u pdb|design aan uw rechterhand. U herkent ons pand meteen aan de gele raampartijen.

Vanuit de richting Amsterdam/Drachten
U nadert Groningen via de A7. U rijdt op het Julianaplein rechtdoor. Na het Julianaplein neemt u de eerste afslag richting Helpman. Aan het einde van de afrit slaat u linksaf de Hereweg op. Na ongeveer 550 meter slaat u linksaf de Rabenhauptstraat in. Na ongeveer 250 meter vindt u pdb|design aan uw rechterhand. U herkent ons pand meteen aan de gele raampartijen.

Betaald parkeren
In de Rabenhauptstraat is meestal plek vrij om uw auto te parkeren. Let op, het is wel betaald parkeren!