Projectmanagement

ONTZORGEN GEDURENDE HET HELE PROCES

Het ontbreekt u aan de te tijd of kennis om uw bouwproject op te starten, te sturen en te realiseren. U wilt de best mogelijke oplossing voor uw huisvestingsvraag en een geslaagde realisatie op een optimale realisatie van uw wensen. U wilt de meest concurrerende prijs voor een gebouw die aansluit bij uw gebruik, uw wensen en ambities. Wij staan u hier in bij of voeren deze taken volledig voor u uit op het gebied van projectmanagement, kosten en aanbestedingen van bouwprojecten. Wij waken over de duurzaamheid, kwaliteit, planning en het budget. Goede sturing en overzicht zijn essentieel voor een beheerst bouwproces.

Directievoering
U wilt directievoering en toezicht van uw bouwproject neerleggen bij een onafhankelijke zakelijk ingestelde en daar naar handelende partij met een sterk organisatievermogen. Wij werken met visie en vakmanschap aan een geslaagde totstandkoming van uw bouwzaken. Het belang van onze opdrachtgever is ons belang.

Meer weten?
Meer weten over wat Pdb|design voor u kan betekenen op het gebied van projectmanagent? Bel of mail ons voor meer informatie of het plannen van een, uiteraard geheel vrijblijvende, afspraak.

Wat zijn uw plannen?

Begeleiding van A tot Z

Betere kostenbeheersing

Veel kennis en ervaring

Ondersteuning bouwvoorbereiding

Organiseren en leiden van bouwvergaderingen

Planning en voortgangsbewaking

Registreren van afwijkingen

Oplevering en nazorg

SCAN-TO-BIM

#bestaandebouw #BIM

BIM

#buildinginformationmodel #samenwerking

Duurzaamheid

#toekomstbestendig #groen

ARCHITECTUUR

#ontwerp #architectenbureau